Penger i Klubbkassa !

Vi gjentar suksessen fra i fjor og tilbyr samme dugnadspakke bestående av skjerf og lue med unik design.  Vi har satt ned prisen til et minimum slik at dere får muligheten til å tjene inn mest mulig til klubbkassa.

Pakka som inneholder 100 skjerf og 100 luer koster kr. 10.000,- inkl.mva ( kr.8.000,-eks.mva ) Med en pris på kr.100,- for lue og skjerf er mulighetene for god fortjeneste stor selv om dere setter en utsalgspris på kr.200,- Men dere setter selv utsalgsprisen basert på hva dere tror det lokale markedet er villig til å betale. Vi er overbevist om at dette er produkter som i tillegg til å bidra med inntekter vil skape entusiasme og tilhørighet til klubben.  Alle i Profilsport har selv barn som driver med idrett og vi har solgt vår andel av toalettpapir og julenek. Dette er garantert et flott supplement til slike produkter.

I tillegg til at vi tilbyr dere denne utrolige prisen stiller vi våre designere til disposisjon og tar i samarbeid med dere fram skisser og prøver før produksjon slik at vi er sikre på at dere får de produkter som best profilerer klubben med logo og farger.