Penger i klubbkassa !

Vi i Profilsport har nå satt sammen en dugnadspakke bestående av skjerf og lue med unik design.  Vi har satt ned prisen til et minimum slik at dere får muligheten til å tjene inn mest mulig til klubbkassa.

Pakka som inneholder 100 skjerf og 100 luer koster kr. 10.000,- inkl.mva ( kr.8.000,-eks.mva ) Med en pris på kr.100,- for lue og skjerf er mulighetene for god fortjeneste stor selv om dere setter en utsalgspris på kr.200,- Men dere setter selv utsalgsprisen basert på hva dere tror det lokale markedet er villig til å betale. Vi er overbevist om at dette er produkter som i tillegg til å bidra med inntekter vil skape entusiasme og tilhørighet til klubben.  Alle i Profilsport har selv barn som driver med idrett og vi har solgt vår andel av toalettpapir og julenek. Dette er garantert et flott supplement til slike produkter.

I tillegg til at vi tilbyr dere denne utrolige prisen stiller vi våre designere til disposisjon og tar i samarbeid med dere fram skisser og prøver før produksjon slik at vi er sikre på at dere får de produkter som best profilerer klubben med logo og farger.

Dere har også muligheten til å vinne en dugnadspakke til kr.10.000 Se vår konkurranse på Facebook