Bli med Profilsport og ta et sosialt ansvar

Som du kanskje har registrert har Profilsport nå inngått et samarbeid med den humanitære organisasjonen Casas da Noruega.
Jeg er fasinert av måten Casas da Noruega benytter sport som en motivasjon for at barna skal ta sin skolegang på alvor, og dette gjorde at jeg ble interessert i prosjektet.

Det internasjonale mediebilde gir hovedsakelig et negativt bilde av Brasils favelaer og fattigdommen som rår ute i slummen. Så da vi fikk servert historien om Casas da Noruega og deres arbeid for de marginaliserte barna, ble vi både overrasket og veldig positive til prosjektet. Denne fasinasjonen har bare økt etter at jeg ble bedre kjent med prosjektet, og jeg ser at de får gjort utrolig mye for beskjedne beløp.

Se for øvrig organisasjonens hjemmesider; www.facebook.com/CasasdaNoruega eller på organisasjonens hjemmesider: www.casasdanoruega.no

I mitt siste møte hos Casas da Noruega, ble jeg orientert om hvordan forholdene er blant de fattigste i slummen i Rio de Janeiro. Spesielt reagerte jeg på at svært mange barnefamilier går julen i møte uten mat til familien. Dette kan vi ikke bare lukke øynene for, så nå vil jeg komme med en utfordring til deg og mine øvrige forretningsforbindelser.

La oss gå sammen om å skaffe mat til flest mulig familier.
En matkasse med 21 kg mat koster 349 kroner. Innholdet er tilstrekkelig til en familie bestående av mor og 4 – 5 barn gjennom jule og nyttårshøytiden. Vi har allerede tegnet oss for en god del kasser, og nå vil jeg utfordre deg til å gjøre det samme. Vi gjør det så enkelt som mulig – du svarer bare hvor mange kasser du ønsker å sponse med, og returnerer mailen til meg.
Jeg sender det videre til Casas da Noruega.

Årets mest verdifulle julegave!

Hilsen Kjetil Dahlgren

OK, Kjetil, vi blir med på:
Alt. 1 10 matkasser a 349,-, totalt 3.490,

Alt. 2 20 matkasser a 349,-, totalt 6.980,

Alt. 3 30 matkasser a 349,-, totalt 10.980,

Send svar til meg: kjetil@profilsport.no og påfør hvilket alternativ du går for.